ساختن یک وب سایت با Google Sites

ساختن سایت در گوگل یکی از خدمات مفید و پرکاربرد گوگل است که معمولا افراد زیادی از وجود آن آگاه نیستند. این سرویس خدمات میزبانی رایگان سایت و امکان داشتن یک وب سایت ساده را برای کاربران گوگل فراهم کرده است.
اما یکی از قابلیت های مهمی که گوگل از طریق این سرویس فراهم کرده است امکان تولید محتوای تحت وب بدون دانش برنامهنویسی است و شما بدون نگرانی درباره سرور و تنظیم و نگهداری آن می توانید به راحتی محتوای وب سایت خود را تولید کنید. در این سرویس گوگل فضایی در حدود سیصد مگابایتی به همراه پهنای باند نامحدود را در اختیار کاربران قرار می دهد، همچنین امکان جستوجو و کسب درآمد را با استفاده از خدمات AdSense هم برای کاربران فراهم کرده است.
مراحل ایجاد یک وب سایت با استفاده از سرویس سایت ساز گوگل:
۲. پس از وارد شدن به صفحه ی سایت ساز باید بر روی Create کلیک کنید، در این حالت ۲ گزینه in classic sites و in new sites در دسترس شما قرار می گیرد که میتوانید برای ساخت وب سایتتان یک مورد را به دلخواه انتخاب کنید، اما حتما از خودتان میپرسید این دو گزینه با یکدیگر چه تفاوتی دارند؟
با انتخاب گزینه ی in classic sites ، یکسری قالب آماده برای ساخت وب سایتتان به شما پیشنهاد داده میشود که میتوانید یکی از این قالبها را انتخاب کنید ولی در حالت دوم یعنی in new sites با امکاناتی که در اختیار شما قرار میگیرد میتوانید قالب مورد علاقه تان را بسازید حتی رنگ، سایز، نوع اجزای اصلی قالب وب سایتتان را مانند header، footer، aside و نوع فونتها را تغییر دهید، درواقع آنچه را که دوست دارید در وب سایتتان قرار بگیرد را متناسب با سلیقه ی خودتان طراحی کنید.
۳. طریقه ی ساخت وب سایت با استفاده از گزینه ی اول (in classic sites)
درصورتی که اولین گزینه را انتخاب کنید وارد صفحه ای میشوید که در آن میتوانید از قالبهای مختلف وب سایت، یک قالب را انتخاب کنید، سپس برای وب سایت خود یک نام و یک تم رنگی تعیین کنید.
همانطور که در تصویر می بینید در این قسمت میتوانید از قالبهای پیش فرض، یک قالب را برای وب سایت خود انتخاب کنید.
البته در این بخش، با استفاده از گزینه ی Browse the gallery for more میتوانید قالب های بیشتری را مشاهده کنید و متناسب با موضوعاتی که در این بخش قرار داده شده است ، مانند: موضوعات تجاری، آموزشی، شخصی، دولتی و … . قالبی را انتخاب کنید حتی با استفاده از بخش انتخاب زبان، زبان وب سایت خود را تغییر دهید.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.